Maartje de Haan
Workshops

Workshopmogelijkheden:

Workshop A: "Schilderen met acrylverf, kennismaking"

Deze technische workshop is geschikt voor iedereen die graag leert schilderen met acrylverf. Je maakt kennis met de basisprincipes van o.a. kleurmenging en compositie. Het eerste half uur is theorie en daarna ga je zelf aan de slag met de verf. Erg leuk en leerzaam!
Indien gewenst kan ik de schets al op je doek zetten (30x30cm) zodat je niet zelf hoeft te tekenen, geef dit van te voren even aan a.u.b.

MixedMediaWorkshop B: "vogel schilderen"

Deze workshop is bedoeld voor volwassenen met enige schilderervaring.
We schilderen met acrylverf op een doek van 30x30cm.

* Indien je na afloop besluit dat je nog niet klaar bent met deze vogel, dan is er de mogelijkheid om bij mij nog een losse schilderles bij te boeken.
** Volg je op dit moment een schildercursus bij mij? Dan krijg je als huidige cursist € 15,- korting op deze workshop en betaal je slechts € 80,-.

Workshop C: "diertje wolvilten"

We gaan werken met mooie kleuren wolvilt. Door middel van het prikken met een speciale naald (met weerhaakjes) kun je als het ware het diertje 'boetseren'.

Er zijn voorbeelden in mijn atelier aanwezig, welke je kunt gebruiken ter inspiratie. Het diertje zal ongeveer 6-10cm groot worden en uiteraard mag je zelf bepalen welk dier je gaat maken (een fantasie-dier mag natuurlijk ook).

 

Atelieradres:
Bekersberg 11
5688 JN Oirschot