Maartje de Haan
Schildercursus

We schilderen in een klein groepje, zodat er voldoende tijd is voor een goede persoonlijke begeleiding. Elke deelnemer kan aan zijn/haar eigen “onderwerp” werken, dat wil zeggen dat we geen centraal thema hebben. Je maakt dus een origineel schilderij, naar persoonlijke smaak en interesse, in je eigen tempo. Ik ben van mening dat veel oefenen en een goede begeleiding je ver kunnen brengen.

CURSUS REALISTISCH SCHILDEREN (voor volwassenen) Lestijden - september t/m mei:

WAT LEER IK IN DEZE CURSUS?
Je leert voornamelijk het technische gedeelte van het schilderen met acrylverf; hoe je een schilderij in lagen opbouwt, compositie, kleuren mengen, diepte aanbrengen d.m.v. contrasten en licht en schaduw toepassen. Je wordt begeleid in het maken van een realistisch schilderij. Het eindresultaat is een ‘technisch opgebouwd’ schilderij op doek, waarbij je het realisme hebt nagestreefd.

Dit betreft de cursus; dus 5 lessen achtereenvolgend. Je kunt deze cursus telkens met 5 lessen verlengen net zolang je zelf wilt, maar is niet verplicht. Huidige cursisten die de cursus willen verlengen, krijgen voorrang. Nieuwe aanmeldingen komen dus op een “wachtlijst”. Meld je tijdig aan.

Aanmelden en beschikbaarheid
Helaas zijn er op dit moment geen plaatsen beschikbaar. Mocht je graag op de "wachtlijst" komen, neem dan contact op.

Tijdens onderstaande vakanties zijn er geen schilderlessen:
ZOMERVAKANTIE 01-06-22 t/m 31-08-22
HERFSTVAKANTIE 22-10-22 t/m 30-10-22
KERSTVAKANTIE 17-12-22 t/m 08-01-23
Mijn atelier is tijdens vakanties enkel op afspraak open voor opdrachtbespreking.

* Inclusief koffie/thee met iets lekkers, goede kwaliteit acrylverf en gebruik van penselen, schildersezel, potloden etc.
Exclusief doek; je kunt bij mij een doek bestellen of er zelf één meebrengen (formaat in overleg).

Atelieradres:
Bekersberg 11
5688 JN Oirschot