Maartje de Haan
Welkom in mijn schilderwereld....

Ik hou ervan om dieren te tekenen en schilderen, dat doe ik al van kinds af aan. Het liefst ben ik buiten of achter mijn schildersezel; een goede combinatie, aangezien ik vaak inspiratie uit de natuur haal.
In 2011 heb ik mijn droom verwezenlijkt; een eigen onderneming op het gebied van beeldende kunst. Dagelijks maak ik een ochtendwandeling in het bos voordat ik achter mijn schildersezel kruip.
Ik blijf me steeds verwonderen door al dat moois onderweg. De natuur laat zich niet sturen en is altijd in beweging. Ik kan enorm genieten van wat het ons elke dag te bieden heeft; een mooi landschap of een ree in de ochtendmist, ik wordt er gewoon blij van. Na de wandeling ga ik in mijn atelier aan de slag met nieuwe inspiratie; soms in woorden, soms in een snelle schets. Altijd handig voor een volgend schilderij... Mijn specialisme is het schilderen van dieren(portretten) en onderwerpen als jacht en natuur.

Een andere passie is koken; ik ben een echte bourgondiër en hou ervan om puur en lekker te eten. In mijn galerij heb ik onlangs een nieuw kopje toegevoegd ‘Aan tafel!’.

Mocht je interesse hebben in mijn werk of wil je een opdracht plaatsen, neem even contact op. Of kom langs in mijn atelier; er zijn meer schilderijen aanwezig in het atelier dan op deze website staan.

Atelieradres:
Bekersberg 11
5688 JN Oirschot