Welkom
Janneke de Haan
Kunstschilder
Mens-portretten
Bloemencomposities
“Schilder de wereld in je eigen kleuren,
dan wordt hij nooit eentonig”
Het plezier van schilderen ervaren

Ik ben Janneke, kunstenares met een passie voor schilderen (en dansen). De laatste jaren leg ik me toe op het vastleggen van mensen op het doek. Het geeft mij voldoening om mooie, karakteristieke portretten te schilderen.
Het is de kunst en de uitdaging om de schoonheid en karaktertrekken van iemand juist weer te geven, met een sfeervolle achtergrond die past in iemands interieur. Als je de basisbeginselen en kennis hebt van de verf en verschillende technieken, ga je steeds meer een gevoel van vrijheid ervaren. Ik begeleid je graag in het proces van schilderen, waarbij de technische kant daarom ook ruim aan bod komt. Schilderen staat voor mij voor het scheppen van je eigen wereld, wat veel vrijheid geeft. De kunstenaar bepaalt de regels…. Heerlijk. Alles kan en mag…. Je gaat steeds meer een eigen stijl in het schilderen ontwikkelen.

Door middel van schilderen begeleid ik je graag naar een manier van ontspanning en het uitdrukken van je gevoelens.
<<  MEER OVER MIJ  >>

Janneke

Gevoel van vrijheid om iets te creëren.

Ik ben geïnteresseerd in de mens en nieuwsgierig naar iemands karakter en beweegredenen; ik ben afgestudeerd psychologe (Universiteit van Tilburg) en orthomoleculair voedingscoach (2-jarige opleiding Tessenderlo, België).

Ik hou van het schilderen van mooie, karakteristieke portretten. Ook van schoonheden en artiesten uit de jaren ′50 en ′60 (Brigitte Bardot, Claudia Cardinale, Elvis, Dolly Parton etc).

Genieten van artistieke dingen, zoals kunst, dansen en jaren ′60 muziek, antiek en musea bezoeken.

Atelieradres:
Molenbroekseweg 2
5091 TG Middelbeers